InicioPara realizar pedidos Skype: pacarton1/carolinatruves - Móvil/Whatsapp: 34-619.212.686

Acceder

Libros de Homeopatía - ÒRGANON DE LA MEDICINA. Ed. CATALANA

Precio: 18,00 €
-
+

ÒRGANON DE LA MEDICINA. Ed. CATALANA

Hahnemann, Samuel

 HOJEAR EL CONTENIDO DEL LIBRO

L’Òrganon és l’obra mestra de l´Homeopatia. Feia temps que ens movia el sentiment de publicar aquest llibre tan important en català, en la nostra llengua, la catalana.

Ens sentim orgullosos de poder ser partíceps d´una irregularitat d´aquest fet, sent la llengua catalana una de les més llegides i estudiades. En aquest sentit, hem volgut aportar el nostre granet de sorra.

Hem fet un esforç per intentar exposar de manera clara i entenedora, els conceptes  i  teories que ens exposà el seu descubridor, Samuel Hahnemann. Estem convençuts que el propi Hahnemann estaria content d’aquest fet; això significa que la seva obra està sent traduïda al màxim de llengües existents al món.

En aquest llibre estan exposades les bases i principis que sostenen l’Homeopatia. Hahnemann, el seu descobridor, organitza de manera metòdica mitjançant paràgrafs, les seves conclusions teòriques i pràctiques sobre què és la salut i la malaltia, així com la manera en com han de ser tractades les dolències.

Els 291 paràgrafs exposats, representen els conceptes bàsics per a gaudir d’una bona salut i, el més important, entendre per què l’ésser humà tendeix a enmalaltir. Segons ell, les malalties han de ser resoltes d’una manera ràpida, suau i permanent.

La proposta de Hahnemann va ser, i en realitat encara avui és, un enfocament revolucionari. El seu plantejament holístic de la malaltia, on ment i cos s’interrelacionen; la seva manera de preparar els remeis homeopàtics; i el seu enfocament clínic dels pacients, són valors que fins i tot en l’actualitat, sorprenen a la comunitat mèdica i científica.

Hem dividit el llibre exposant una mica la biografia de Hahnemann, per conèixer com era la medicina en la seva època, i poder comprendre el perquè de les seves investigacions. I l’hem acabat, resumint els seus paràgrafs, o millor dit, apuntant els conceptes clau per a una major comprensió del llibre.

Dins del fet que hi ha pocs llibres d’homeopatia traduïts a aquesta llengua que tant estimem, des de l’Editorial IHC, ens agradaria que la redacció i exposició del libre, hagi estat del seu grat.

Joan Gasparin

Páginas: 261

Dimensiones: 21.0 x 15.0 cm.

Opiniones de los usuarios:

No hay opiniones para este producto.
Por favor, regístrese para escribir una opinión.
  • Facebook Page: 275128809166237
  • Twitter: libreriadesalu1

PRODUCTO DESTACADO

Repertorio Synthesis APP
Purificadores de Aire por Fotocatálisis y Ozono Purificadores de Aire por Fotocatálisis y Ozono

Métodos de Pago

logo_PayPal logo_ccVisa logo_ccMC logo_ccAmex
Transferencia (Solo España)

INSTRUCCIONES DE USO